Autojen ohjelmointi Siilinjärvellä

Kysy lisää

DT-Service Oy tarjoaa perinteisten autojen huolto- ja korjauspalveluiden ohella myös autojen ohjelmoinnit Siilinjärvellä. Olemme erikoistuneet Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja BMW-merkkien ohjelmointeihin, mutta pyrimme palvelemaan mahdollisimman joustavasti myös muiden automerkkien omistajia. Ohjelmoinneissa noudatamme autovalmistajien ohjeita.

Teemme autojen ohjelmoinnit ja koodaukset vahvalla asiantuntemuksella, joten voit tuoda autosi epäröimättä korjaamollemme. 

Saat kauttamme muun muassa:

  • Vikakoodin luvun ja vianhaun

  • Ohjauslaitteiden päivitykset ja koodaukset

  • Avainten ohjelmoinnin ja jyrsinnän

  • Sähköisten huoltokirjojen täytön.

Varaa aika tai kysy lisää

Mercedes-Benz-ohjelmoinnit ja erikoistyöt

Hoidamme monipuolisesti Mercedes-Benz-autojen ohjelmointeja, koodauksia ja muita erikoistöitä autovalmistajan ohjeiden mukaisesti. Voit tilata meiltä esimerkiksi nopeustunnistimien vaihdot, ajoneston nollaukset ja sovitukset, Webasto-järjestelmien muutokset sekä monet muut ohjelmointityöt. Ohjelmoimme ja tarvittaessa jyrsimme myös uudet avaimet.

Jos haluat lisätietoa Mercedes-Benz-palveluistamme, tutustu oheiseen hinnastoon ja ota yhteyttä!

BMW-ohjelmoinnit

BMW:n mallien ohjelmoinnit vaativat merkin erikoisosaamista. Me teemme BMW:den ohjelmoinnit luotettavasti ja varmasti. Voit tilata tiimiltämme esimerkiksi start- ja stop-kytkennät, jos toiminto ei enää kytkeydy päälle automaattisesti. Toteutamme myös esimerkiksi rengaspainevalvonnan disabloinnin, FRM-moduulien korjaukset sekä nopeustunnistimien vikojen korjaukset.

Tutustu BMW-töiden hinnastoon ja ota meihin yhteyttä!

Volkswagen-ohjelmoinnit

Tarjoamme monipuoliset ohjelmointipalvelut myös erilaisten Volkswagen-autojen omistajille. Hoidamme esimerkiksi start- ja stop-disabloinnin, ohjelmistopäivitykset, ohjaustehostimien kunnostukset ja monet muut ohjelmointityöt. Voit tilata meiltä myös S-tronic-ohjainlaitteiden korjaukset.

Jos Volkswagenisi järjestelmässä on vikaa, ota meihin yhteyttä. Selvitämme syyn ja hoidamme ohjelmoinnin tilanteen mukaan.