Monipuolinen autokorjaamo palvelee Siilinjärvellä

Kysy lisää

Autokorjaamo DT-Service Oy huoltaa ja korjaa autot vahvalla kokemuksella Siilinjärvellä, Kuopion tuntumassa. Saat kauttamme muun muassa määräaikaishuollot, korjaukset, katsastustarkastukset ja renkaiden vaihdot. Hoidamme myös esimerkiksi päästömittaukset ja nelipyöräsuuntaukset ja laitamme kuntoon ilmastoinnin sekä lisälämmitysjärjestelmät.

Avullamme pääset taas tien päälle turvallisesti ja mukavasti. Jos epäilet, että autossasi on jotain vikaa, tuo se meille tarkastukseen. Me selvitämme ongelmien syyt ja hoidamme korjaukset joustavasti ja nopeasti.

Varaa aika tai kysy lisää!

Kattavat autohuoltamon palvelut

Määräaikaishuollot ja korjaukset ovat erikoisosaamistamme. Huollamme autot useimmilta merkeiltä huolellisesti, luotettavasti ja laadukkaasti autovalmistajien ohjeita tarkasti noudattaen. Säännöllisten huoltojen avulla autosi pysyy ensiluokkaisessa kunnossa pidempään.

Voit tuoda autosi meille myös renkaiden vaihtoon talven ja kevään kynnyksellä. Myymme renkaat laatumerkeiltä ja hoidamme tietenkin myös asennukset. Halutessasi voit jättää talvi- tai kesärenkaasi säilytykseen rengashotelliimme. Näin ne eivät vie tilaa autotallistasi tai varastostasi.

Jos edessä on katsastus, tuo autosi meille katsastustarkastukseen! Me pidämme huolen siitä, että katsastus menee läpi ongelmitta.

Autonvuokraus ja sijaisautot

Luotettavat päästömittaukset ja nelipyöräsuuntaukset 

Haluatko mitata moottorisi päästöt? Me toteutamme tarkat päästömittaukset kaikenlaisille autoille bensa-autoista dieselautoihin ja hybrideihin. Ajomukavuutta ja -turvallisuutta puolestaan kohentavat nelipyöräsuuntaukset, jotka toteutamme laadukkaalla Hofmann Geoliner -suuntauslaitteistolla.

Muista, että huollamme ja korjaamme myös ilmastoinnit ja lämmitysjärjestelmät. Ilmastointi kannattaa huoltaa kuntoon kesän kynnyksellä, ja meiltä saat huollot ja korjaukset luotettavasti R134A- ja R1234YF-järjestelmille. Voit tilata meiltä myös lisälämmittimien huollot, korjaukset sekä asennukset.